Werken aan schone voertuigen

Kosten

De toepassing van de onderdelen uit het stappenplan is maatwerk. Om deze reden bieden wij u graag een op maat gemaakte kostenspecificatie voor uw werkplaats of stalling. Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen binnen een werkdag contact op om uw wensen te bespreken.

Als indicatie, waarbij het afhankelijk is of het om CNG/LNG gaat of waterstof, wat door de fabrikant/importeur aan training wordt gegeven, hoeveel mensen er op training moeten, en of er een examen moet worden afgenomen, kunnen we in grote lijnen geven. Denk aan tussen de 3.000-5.000 euro aan advieswerk en tussen de 3.000-9.000 euro aan training. Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Neem contact op voor een op uw situatie toegespitste kostencalculatie.

Mogelijk komen de deelnemers van de benodigde trainingen in aanmerking voor de OOC-subsidie. Daarvoor moet uw bedrijf zijn aangesloten bij het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf. Vergoeding bedraagt maximaal 50% van de kosten en maximaal €500 per deelnemer per jaar. Tevens zijn er richtlijnen voor declareren en het aangeven dat de training gedaan wordt..

Contactpersoon

Azra Muninovic
muminovic@zero-e.nl
06 – 51 47 6336

Vraag een offerte aan

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Scroll naar boven